DE PASTI LA BALATON --Siofok, Kesthely Helikon, Balatonfured, Tihany, Ve...

Coloreaza-ti increderea in tine!



Ce parere aveti despre makeup? Il folositi, sau preferati, mai degraba, varianta "all natural"? Mie imi place mult sa ma machiez, imi da o stare psihica mai buna si ma invioreaza, uneori chiar imi lumineaza figura si spiritul. Bineinteles, nu ma machiez strident, iar de-a lungul timpului, am invatat cum sa folosesc mai cu atentie pensulele, fondul de ten, fardurile, dermatografele, rujurile si tot arsenalul de makeup. 

Cu ceva vreme in urma am inceput o colaborare frumoasa si deosebita cu un specialist in nutritie, dar care se pricepe foarte bine si la makeup, orientare si consiliere in cariera, etc. Ce mai, din punctul meu de vedere, dnul Gigi Blaj este un om de toata valoarea, pe care iti vine sa-l scuturi bine de toate cunostintele sale, pe care sa le asimilezi cat mai repede cu putinta. In plus de asta, discutiile purtate cu el mereu binedispun si dau o stare de calm. Exact ce aveam nevoie!


Intorcandu-ma la tema de makeup pe care vreau sa o ating azi, am avut norocul sa asist la un curs de introducere in tema aceasta, special conceputa pentru incepatori/incepatoare. "Coloreaza-ti increderea in tine!" si-a propus sa faca exact acest lucru: sa ne/va invete cum sa evidentiem partile frumoase ale fetei noastre si cum sa le trecem in umbra pe cele care nu ne multumesc. 

Nu-i asa ca v-am captat atentia? Ei bine, va las mai jos cursul cu pricina, pe care-l puteti descarca gratuit, il puteti folosi oricand aveti nevoie si/sau il puteti distribui tuturor prietenilor sau celor dragi voua! Puteti folosi butoanele Share (distribuire) si Save (salvare in calculatorul personal). De asemenea, prin accesarea barei orizontale de jos puteti vizualiza paginile cartii, sa-i consultati continutul. Butoanele Zoom in si Zoom Out (+ si -) permit marirea sau micsorarea textului din previzualizare, iar urmatoarul buton permite vizualizarea cartii pe intreg ecranul calculatorului. Lectura placuta si dati-mi de stire daca v-a fost utila!




Comentarii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...