DE PASTI LA BALATON --Siofok, Kesthely Helikon, Balatonfured, Tihany, Ve...

Magia, Ziua 8



Am parcurs deja prima saptamana din ciclul Magiei, asa ca ne indreptam cu incredere si optimism spre ziua a opta (le vedeti pe celelalte in aceasta sectiune): Ingredientul Magic!


Nu inainte de a va lasa cu ziua a opta a Magiei, nu uitati ca Universul lucreaza intotdeauna cu gandurile noastre, iar comenzile pe care i le instituim , mai mult sau mai putin constient, sunt ordine pentru El. Cheia tuturor reusitelor este recunostinta!


Magia, Ziua a 8 a: Ingredientul Magic!

"O inima plina de recunostinta se bucura de un festin continuu"
  (W.J. Cameron -1879-1953, Jurnalist si om de afaceri)


Cu siguranta, cunoasteti obiceiul universal ca, inainte de a ne infrupta din bucatele de pe masa, sa-i adresam o multumire Divinitatii. Acest lucru nu este cu totul intamplator, desi, inritmul tot mai ametitor ale vietii, avem tendinta sa uitam/trecem cu vederea aceasta obisnuinta.

Exprimare recunstintei pentru fiecare masa reprezinta o oprtunitate excelenta pentru amplificarea recunostintei din viata noastra, si implicit a magiei acesteia, care poate fi ajutata astfel sa creasca nemarginit. 

Noi avem nevoie de hrana pentru a putea supravietui, gandi si pentru a ne putea simti bine. de aceea, avem toate motivele sa sa ne simtim recunoscatori pentru fiecare masa. Pe scurt, mancarea este un miracol al naturii, pe care noi il primi in dar in fiecare zi, negresit.

Tehnica nr. 8 Ingredientul Magic


  • Repeta primii pasi ai tehnicii magice nr. 1: enumerarea a zece binecuvantari din viata ta, impreuna cu motivele pentru care te simti recunoscator. Reciteste apoi lista, iar dupa fiecare binecuvantare, spune :" multumesc! multumesc! multumesc!"
  • Astazi, inainte de a manca sau a bea ceva, priveste alimentul din fata ta si si rosteste cu voce tare, sau in sinea ta "Multumesc!". Daca doresti, poti trece cu mana pe deasupra sa, ca si cum ai presara un ingredient magic asupra farfuriei/paharului. La fel de bine, iti poti si doar imagina ca faci acest gest, important este ca tu sa-l resimti cat mai profund.
  • Inainte de culcare, ia in mana Piatra Magica si rosteste cuvantul "multumesc!", exprimandu-ti astfel recunostinta pentru cel mai bun lucru care ti s-a intamplat in ziua respectiva. 
photocredit:doxologia.ro

Comentarii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...