DE PASTI LA BALATON --Siofok, Kesthely Helikon, Balatonfured, Tihany, Ve...

Magia, Ziua 9: Magnetul care atrage banii



Dupa o lunga absenta si o intrerupere de durata a seriei Magia, iata ca revin acum cu continuarea sa. Intreaga serie de sfaturi date de Rhonda Byrne, autoarea Magiei si a Secretului, va putea fi citita accesand eticheta Magia, aflata sub fiecare postare dedicata acestui subiect.

Nu inainte de a va lasa cu ziua a noua a Magiei, nu uitati ca Universul lucreaza intotdeauna cu gandurile noastre, iar comenzile pe care i le instituim , mai mult sau mai putin constient, sunt ordine pentru El. Cheia tuturor reusitelor este recunostinta!

Magia, Ziua a 8 a: Magnetul care atrage banii!

"Viata nu devine cu adevarat bogata decat pentru omul plin de recunostinta!" 
                                     ( Dietrich Bonhoeffer 1906-1945, Pastor Luteran)
Recunostinta inseamna bogatie, iar lamentarea-saracie. pe acest concept se bazeaza nu numai lectia de astazi, ci intreaga serie de invataturi din "Magia". Totul se bazeaza pe ideea ca, daca esti cu adevarat recunoscator pentru ceea ce ai, chiar daca este foarte putin, vei avea capacitatea de a atrage mai mult. Asta pentru ca mintea iti este setata pe asa ceva.
Invers, daca vei continua sa te plangi si sa te vaicaresti, iti vei seta mintea pe lipsuri, iar creierul nu va mai fi motivat sa caute solutii pentru a iesi din criza neajunsurilor. El va ramane blocat in lamentari si nu va inainta in directia dorita.

Tehnica Magica nr. 9 Magnetul care atrage banii:


  • Repeta primii pasi ai tehnicii magice nr. 1: enumerarea a zece binecuvantari din viata ta, impreuna cu motivele pentru care te simti recunoscator. Reciteste apoi lista, iar dupa fiecare binecuvantare, spune :" multumesc! multumesc! multumesc!"
  • Ia toate facturile curente neplatite si aplica puterea magica a recunostintei, scriind pe ele: " Multumesc pentru bani! Umplte-te de recunostinta pentru banii necesari platii facturilor , indiferent daca ii ai sau nu.
  • In continuare, cauta zece facturi mai vechi, pe care le-ai platit deja, si scrie pe ele cuvintele magice :"Multumesc-Platita!". in tot acest timp, urmareste sa ai o stare de recunostinta cat mai profunda pentru faptul ca ai avut bani sa platesti aceste facturi.
  • Inainte de culcare, ia in mana Piatra Magica si rosteste cuvantul "multumesc!", exprimandu-ti astfel recunostinta pentru cel mai bun lucru care ti s-a intamplat in ziua respectiva. 

Comentarii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...