DE PASTI LA BALATON --Siofok, Kesthely Helikon, Balatonfured, Tihany, Ve...

Magia, Ziua 10: Praf Magic peste tot!


Desi timpul nu mi-e deloc prieten, voi incerca sa scurtez perioadele de pauza intre postarile dedicate seriei Magiei. Astazi avem la orizont Ziua 10: Praf Magic Peste tot!
Intreaga serie de sfaturi date de Rhonda Byrne, autoarea Magiei si a Secretului, va putea fi citita accesand eticheta Magia, aflata sub fiecare postare dedicata acestui subiect.
Nu inainte de a va lasa cu ziua a noua a Magiei, nu uitati ca Universul lucreaza intotdeauna cu gandurile noastre, iar comenzile pe care i le instituim , mai mult sau mai putin constient, sunt ordine pentru El. Cheia tuturor reusitelor este recunostinta!

Magia, Ziua a 10 a: Praf Magic peste tot!
"Nicio datorie nu este mai urgenta decat returnarea multumirilor" 
                          (Sfantul Ambrozie, 340-397 E.N, Teolog si Episcop Catolic)

Invataturile spirituale din vechime afirma ca tot ceea ce oferim cuiva din toata inima se va intoarce la noi insutit. Romanii au chiar si un proverb dedicat acestei idei:"Dar din dar se face Raiul!"
Exprimarea recunostintei pentru orice ajutor sau obiect primit de la cineva (printr-un simplu "Multumesc!") reprezinta nu doar un gest de politete, ci o urgenta vitala pentru propria persoana!

Deseori am auzit specialisti vorbind despre importanta actului de a darui nu atat pentru cel ce primeste cadoul, cu pentru tine insuti. Ideea principala se invarte in jurul bucuriei in sine de a face un cadou cuiva, fara a astepta ceva in schimb. Aceasta stare de multumire aduce cu sine schimbari benefice in organism, care activeaza hormonii fericirii. 
Recunostinta este o energie foarte puternica ce se indreapta intotdeauna in directia in care o focalizam. Daca te gandesti la recunostinta ca la un praf magic, ori de cate ori iti exprimi recunostinta fata de o persoana pentru ceva ce ai primit de la ea, tu presari praf magic asupra ei. Puternica energie pozitiva a prafului magic ii influenteaza pe toti cei asupra carora presari acest praf magic!  (Magia)

Tehnica Magica nr. 10: Praf Magic peste tot!


  • Repeta primii pasi ai tehnicii magice nr. 1: enumerarea a zece binecuvantari din viata ta, impreuna cu motivele pentru care te simti recunoscator. Reciteste apoi lista, iar dupa fiecare binecuvantare, spune :" multumesc! multumesc! multumesc!"
  • Astazi, gandeste-te la ZECE persoane din viata ta asupra carora vrei sa presari Praf Magic, multumindu-le pentru serviciile pe care ti le-au adus. Imagineaza-ti ca esti un mic vrajitor/o mica zana care face un cerc cu bagheta in jurul capului fiecarei persoane si presara acest praf magic. Multumeste fiecarei persoane, fie cu voce tare, fie in gand, umplandu-te de recunostinta pentru ajutorul primit.
  • Inainte de culcare, ia in mana Piatra Magica si rosteste cuvantul "multumesc!", exprimandu-ti astfel recunostinta pentru cel mai bun lucru care ti s-a intamplat in ziua respectiva. 

Comentarii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...